10 lucruri esențiale pe care să le ai mereu în geantă
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

10 lucruri esențiale pe care să le ai mereu în geantă

Articol scris de Ioana - Fashion Specialist DiAmanti 10.05.2018

Poate că sunt zile în care îți uiți acasă cheile sau portofelul, dar cu siguranță fără geantă nu ai plecat niciodată. Ca să profiți din plin de ea, noi am alcătuit o listă cu 10 lucruri pe care ar fi bine să le ai mereu la tine, în geantă.

 

1. Dezinfectant pentru mâini

Faptul că ești mereu în mișcare înseamnă și că intri în contact cu bacterii în mod constant. Oricât de mult ai încerca să de ferești de microbi, fie că ești la cumpărături și atingi ambalajul produselor, fie că ești în mijloace de transport în comun, niciodată nu te vei putea proteja cu adevărat. Mai mult, cu siguranță pe parcursul zilei vei întâlni oameni noi cu care vei da mâna sau te vei îmbrățișa. Pentru toate aceste situații, cel mai bine este să ai dezinfectat de mâini în geanta ta tot timpul pentru a-l putea folosi la nevoie.

 

2. Plasturi

Din păcate, știm toate că o pereche de pantofi noi trebuie mai întâi îmblânzită. La primele purtări probabil îți vor răni picioarele. Dar acest lucru poate cu ușurință fi evitat dacă ai în geanta ta mereu câțiva plasturi care să salveze ziua. Pentru micile zgârieturi pe care le faci când nu ești acasă și pe care nu poți să le îngrijești la timp, un plasture este salvatorul tău. Protejează rana de infecții până o poți dezinfecta cu grijă.

Portfard cu produse de makeup

 

3. Ruj

Dacă de dimineață ți-ai aplicat nuanța preferată de ruj, nu uita să o iei cu tine. Indiferent unde ești, dacă culoarea pare că s-a șters, aplică-l din nou pentru un aspect proaspăt pe toată durata zilei. Pentru o schimbare rapidă, dar de efect, păstrează mereu în geanta ta un al doilea ruj cu o nuanță puternică ce-ți va transforma complet look-ul.

 

 

 

4. Șervețele uscate

Nu știi niciodată când apare răceala sau când urmează o explozie a alergiilor. Pentru momentele acestea, dar și cele în care îți verși din greșeală băutura, un pachet de șervețele ascuns în geantă se poate dovedi eroul zilei. O altă opțiune sunt șervețelele umede care te pot ajuta uneori să scapi de mici pete apărute pe haine sau de praful de pe pantofi.

 

5. Guma de mestecat/Bomboane mentolate

Toate ne dorim zâmbete perfecte care să se asorteze cu nuanța preferată de ruj. După o masă în oraș sau o băutură cu aromă puternică precum cafeaua, guma de mestecat vine în ajutor ca să-ți reîmprospăteze respirația. Un pachet mic de gumă de mestecat sau dropsuri mentolate nu ocupă mult spațiu în geantă, așa că de ce să nu ții unul mereu cu tine.

 

6. Crema de maini și balsam pentru buze

Mâinilor trebuie să le acordăm o atenție specială. Frigul sau vântul pot să usuce pielea și să dea mâinilor un aspect neplăcut. Același lucru se aplică și buzelor, care sunt afectate și de deshidratare. Cea mai simplă soluție este să ai mereu în geanta ta o cremă de mâini și un balsam hidratant care să rezolve rapid problema. Femeie cu o geanta roșie ține o umbrelă în mână.

 

7. Ace de par

Pentru a-ți aranja parul rapid și cu stil, acele de păr sunt soluția ideală. Mici și practice, ele încap fără probleme în geantă. Ține mereu câteva la îndemână pentru schimbări rapide de look și pentru a îmblânzi șuvițele rebele. Cu timpul, ele se vor pierde probabil în geantă printre mărunțiș și bonuri fiscale, așa că sigura-te ca ai mereu o mică rezervă.

 

8. Umbrela

Nimic nu strică mai repede un outfit decât ploaia venită pe nepregătite. Dacă geanta ta de zi cu zi este suficient de încăpătoare, pune în ea o umbrelă care să te protejeze de asemenea evenimente neprevăzute. Poate că ți se va părea grea, dar te asigurăm că răsplata este mai mare.

 

9. Mini trusă de manichiură

Un alt mic accident care nu poate fi mereu evitat este o unghie ruptă. Nu doar că arată inestetic și că distrug aspectul întregii manichiuri, unghiile rupte sunt și îngrozitor de agasante. Dacă ai trecut printr-o zi întreagă cu o astfel de problemă, îți amintești probabil cât de mult îți doreai să fi avut în geantă o pilă. Pregătește-te pentru următorul eveniment nefericit ca să nu mai fii luată prin surprindere.

 

10. Portofel

Cel mai prețios lucru din geantă este cu siguranță portofelul. El are grijă de banii și cardurile tale și mai ales de acte importante pe care nu vrei să le uiți acasă sau, și mai rău, să le pierzi. Alege un portofel rezistent din piele naturală care să-și păstreze starea impecabilă câțiva ani, nu doar câteva luni.