6 cadouri inspirate pentru Valentine's Day și Dragobete
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

6 cadouri inspirate pentru Valentine's Day și Dragobete

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 13.02.2019

De Valentine's Day și Dragobete, modul în care alegi să îți exprimi dragostea pentru partenerul sau partenera de viața este fundamental pentru o relație reușită. Astăzi îți vom oferi câteva recomandări de cadouri care să te ajute să spui TE IUBESC în cel mai minunat mod.

 

1. Geanta din piele naturală DiAmanti Cuore

 

Geanta din piele naturală DiAmanti Cuore


Cum îți exprimi mai bine sentimentele dacă nu chiar prin simbolul iubirii. Geanta din piele naturală DiAmanti Cuore este cadoul perfect pentru o femeie cu un stil jucăuș, care își afișează personalitatea iubitoare fără teamă. Nimic nu va spune mai bine ‘Te iubesc’ decât acest cadou drăgălaș.

 

2. Geanta din piele naturală DiAmanti Amelia

 

geanta din piele naturală DiAmanti Amelia


Dacă prietena sau soția ta preferă ținute mai elegante, de tipul office, și are un job care îi cere mereu să aibă un aspect rafinat, geanta din piele naturală DiAmanti Amelia va fi cu siguranță darul cu care nu vei da greș. Una dintre cele mai iubite genți DiAmanti, modelul acesta este recomandat de sute de cliente mulțumite.


3. Geanta din piele naturală DiAmanti Cesara

 

geanta din piele naturala DiAmanti Cesara

 

 

Genta din piele naturală DiAmanti Cesara este modelul favorit al femeilor cu un stil elegant, dar relaxat. Aceasta este o geantă ce poate fi purtată la o plimbare în parc, dar și la o întâlnire de afaceri. Dacă prietena ta iubește rochiile delicate, geanta aceasta se va încadra perfect în garderoba ei.


4. Genți din piele naturală de culoare roșie

 

Genti din piele naturală de culoare roșie


De Valentine’s Day și Dragobete, roșu este culoarea care spune cel mai bine ce sentimente porți în inima ta. Pentru o iubitoare de accesorii de calitate, o geantă din piele naturală de culoare roșie primită în dar, îi va reîmprospăta dragostea.


5. Geanta office pentru laptop 15.6" si documente din piele naturala DiAmanti Davide

 

Geanta office pentru laptop 15.6" si documente din piele naturala DiAmanti Davide


Pentru iubitul sau soțul tău, o servietă din piele naturală care să îi dea un aer de gentleman, zilnic la birou, este cadoul practic de care se va bucura pentru o lungă perioadă de timp. Nu doar că îi va reaminti mereu de tine, servieta va fi un accesoriu care îi va da un aer de profesionalism și îl va ajuta să capete mai multă încredere în stilul propriu.


6. Portofelul din piele naturală DiAmanti Damiano

 


Un cadou clasic, potrivit pentru orice bărbat modern, cu portofelul din piele naturală nu poți da greș. E cu siguranță accesoriul de care oricine are nevoie, iar varianta de portofel din piele naturală este cea pe care o va putea folosi mulți ani de acum înainte, datorită calității lui. 

 

Alege geanta, portofelul, rucsacul sau servieta din piele naturală perfectă pentru partenerul sau partenera ta de viață pentru o Zi a Îndrăgostiților de vis, care să va aducă mai aproape decât oricând. Arată-ți iubirea cu un cadou DiAmanti!