7 portofele din piele naturala care nu trebuie sa lipseasca din colectia ta
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

7 portofele din piele naturala care nu trebuie sa lipseasca din colectia ta

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 26.11.2018

Portofelul este de multe ori la fel de important precum conținutul lui. De la bani, la carduri și acte importante, portofelul te ajută să rămâi organizată, să ai totul la îndemână și să adaugi încă puțin stil ținutelor tale.

 

Deoarece un portofel bun trebuie să reunească aspectul plăcut cu funcționalitatea, poți descoperi că, pentru fiecare tip de stil și fiecare nevoie, a apărut un design nou.

 

Poate că alegi să ai mai multe portofele, câte unul pentru fiecare ocazie diferită, sau preferi să ai un singur portofel din piele naturală, de calitate, de care să te bucuri zilnic. Indiferent de decizia ta, înainte de a comanda un portofel este bine să cunoști toate opțiunile. Acestea sunt principalele tipuri de portofele pe care le poți găsi în magazine:

 

Portofelul de tip Continental/Clutch

 

 

Portofelul-clutch este elegant și încăpător, iar principalul său avantaj este că îl poți purta în mână atunci când nu ai geanta cu tine. Acest model are un fermoar ce te asigură că lucrurile îți vor rămâne în siguranță și o compartimentare simplă (2 sau 3 buzunare). Unul dintre cele mai importante aspecte este că nu vei fi niciodată nevoită să îndoi bancnotele și să le amesteci.

 

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Sanremo

 

Portofel Tri-Fold

 

 

Acest tip de portofel a devenit consacrat datorită ușurinței cu care îți permite să accesezi toate lucrurile. Cu buzunare separate pentru carduri, buletin, mărunțiș și bancnote, el te va ajuta să fii mereu organizată și să nu fii niciodată nevoită să ții lucrurile importante aruncate în geantă. De dimensiuni mai mari și cu un volum mai crescut, acesta nu va fi cel mai ușor de ascuns în geanta, dar te va salva atunci când mergi la cumpărături.

 

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Genova

 

Portofelul Bi-Fold

 

 

De dimensiuni medii și inspirat de moda masculină, cu un portofel bi-fold vei avea lucrurile organizate mereu, și nu vei fi incomodată de spațiul pe care îl ocupă. Astfel, modelul acesta poate fi ascuns cu mare ușurință într-o geanta-plic. Bine compartimentat și cu diferite buzunare, un portofel de acest fel este perfect pentru a fi folosit zilnic.

 

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Mentana

 

Portofelul de buzunar

 

 

Un alt portofel inspirat de moda masculină și de simțul practic este cel de buzunar. Cu dimensiuni foarte mici și o agățătoare de tip breloc, este ideal pentru plimbările din  timpul călătoriilor, atunci când nu iei mai nimic cu tine, pentru mărunțiș sau pentru chei.

 

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Tiziano

 

Portofelul pentru carduri

 

 

Dacă preferi să ai mereu la tine cardurile de mai multe bănci, dar și cardurile de fidelitate și de cumpărături, ai nevoie de un portofel special care să aibă suficiente compartimente pentru fiecare dintre ele. Alege o variantă cât mai compactă, care să nu te incomodeze, și care să te însoțească atunci când nu vrei să ai cu tine decât strictul necesar.

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Dante

 

Portofelul pentru mărunțiș

 

 

Toate avem tendința să pierdem mărunțișul în buzunarele pantalonilor, pe fundul genții sau chiar să îl lăsăm la casă pentru că ne-am săturat de sunetul pe care îl scoate. Un portofel micuț de mărunțiș este ajutorul ideal în aceste situații. Având dimensiuni reduse și un singur compartiment, el nu te va încurca, ci te va ajuta să ții toate monedele strânse într-un singur loc. Cu siguranță nu ți se va mai întâmpla niciodată să rămâi fără mărunțiș pentru coșul de cumpărături.

 

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Bilbo

 

Portofelul pentru chei

 

 

Ca să nu mai fii nevoită niciodată să încerci multe chei până o nimerești pe cea potrivită, poți opta pentru un portofel de chei. Echipat cu mici inele pe care poți prinde cheile, el te va ajuta să îți protejezi obiectele din geantă de zgârieturi și să ai la îndemână cheia potrivită.

 

Vezi recomandarea noastră: Portofelul din piele naturală DiAmanti Henry

 

Acestea sunt cele mai populare modele de portofele pe care le poți găsi în colecțiile magazinelor, inclusiv la DiAmanti. Dacă unul dintre modele prezentate te-ar ajuta în viața de zi cu zi, nu ezita să îl achiziționezi. O investiție într-un portofel de calitate este una de care te vei bucura pentru mulți ani.