Fashion Update: Asortăm geanta cu pantofii?
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Fashion Update: Asortăm geanta cu pantofii?

Articol scris de Ioana - Fashion Specialist DiAmanti 07.11.2018

Asortarea genții din piele naturală cu pantofii a fost un must în modă pentru ani la rând. În ultimul deceniu însă regulile în lumea fashion au fost date uitării, iar noile trenduri ne dictează să fim cât mai jucăușe și să experimentăm cât mai des cu accesoriile pe care le alegem.

 

De la geanta casual favorită la rucsacul de piele, astăzi îți spunem când, cum și dacă mai e necesar să asortezi aceste accesorii cu încălțămintea.

 

1. Asortare completa

 

Unele piese de îmbrăcăminte sunt foarte complexe, fie datorită print-ului, fie texturii și design-ului. Când ești în situația aceasta poți opta să mergi pe recomandarea clasică de a asorta geanta din piele cu pantofii. Negrul și culorile nude vor echilibra ținuta ta și vor fi foarte simplu de asortat cu orice outfit alegi să porți.

 

 

 

 

 

 

 

Când nu dorești totuși să faci o asortare completă optează pentru nuanțe asemănătoare.  Noi am ales variații ale culorii turcoaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Asortarea subtilă a culorilor

 

Dacă nu ești încă pregătită să renunți complet la asortarea genții cu pantofii, o alternativă creativă este să coordonezi detaliile uneia dintre piese cu geanta sau pantofii. Noi am ales de exemplu să asortăm culoarea borsetei cu șireturile bocancilor. În acest fel întreaga ținută pare în continuare un întreg.

 

 

 

 

 

 

Poți duce subtilitatea și mai departe. Alege o pereche de pantofi cu print, iar culoarea dominantă transpune-o și pe geanta. Noi am luat galbenul de pe animal print și l-am transformat în auriu pe geanta. Asortarea variază astfel suficient încât să nu fie deloc evidentă și să rămână ingenioasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Neasortarea culorilor

 

Cea mai comună variantă este să nu asortezi pantofii cu geanta deloc. Mai multe culori într-o ținută însemnă mai multe ocazii să îți exprimi personalitatea și stilul. Ai în cazul acesta două variante. Prima presupune să alegi nuanțe ce se completează, precum albul și albastrul deschis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă obiectivul tău este să îți pui geanta preferată în evidență și să atragi atenția asupra ei alege o ținută în culori de bază și încălțăminte subtilă, care să nu iasă în evidență. Astfel, geanta albastră va fura toate privirile, iar încălțămintea va completa look-ul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concluzia la care sperăm că ai ajuns este că nu există reguli în fashion și că orice geanta își poate găsi locul în ținuta ta dacă nu îți este teamă să experimentezi. Așa că data viitoare când ieși joacă-te cu nuanțele genții și ale pantofilor și reinventează-ți stilul.