BLACK FRIDAY 2019 acum pe DiAmanti.ro
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

BLACK FRIDAY 2019 acum pe DiAmanti.ro

Articol scris de Elena - Fashion Specialist DiAmanti 13.11.2019
BLACK FRIDAY 2019 începe de astăzi pe diamanti.ro ❤️
 

Peste 200 de modele de genți din piele naturală, te așteaptă să le comanzi online pe întreaga perioadă a campaniei, între 13 și 25 noiembrie 2019. Selecția noastră pentru tine include genți și accesorii din piele naturală din diferite categorii, fie că sunt de zi sau de seară. Cu siguranță vei găsi geanta potrivită stilului tău, care să se integreze perfect în ritmul vieții tale.

 

Discount-urile sunt de până la 50% respectând legislația în vigoare și se aplică la cel mai mic preț practicat în ultimele 30 de zile pe www.diamanti.ro. Nu uita, trebuie să fii rapid, stocurile sunt limitate. De asemenea, te invităm să vizitezi toate categoriile site-ului unde vei găsi o mare varietate de produse la prețuri foarte avantajoase.

 

DiAmanti.ro este de peste 5 ani de zile prima ta alegere pentru achiziționarea de accesorii din piele naturală cu un raport calitate / preț excelent - genți de damă, genți de bărbați, portofele, serviete, borsete sau genți de voiaj. Vei descoperi cea mai mare diversitate de culori printre cele peste 1000 de produse.

Dacă îți dorești de ceva timp o geantă din piele naturală, cu siguranța sfârșitul toamnei te va găsi purtând geanta DiAmanti mult visată, acum la cele mai mici prețuri din an.