Gențile favorite ale cântărețelor noastre preferate
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Gențile favorite ale cântărețelor noastre preferate

Articol scris de Ioana - Fashion Specialist DiAmanti 07.08.2018

Iubite și admirate de milioane de fani, femei puternice și de succes, marile cântărețe ale deceniului nostru sunt modele pentru multe dintre noi. Le urmărim cu interes fiecare detaliu al vieții și încercăm să învățăm de la ele despre cum să ne transformăm visele în realitate. Astăzi respectăm fraza ‘Fake it till you make it’ și îți oferim câteva insight-uri cu privire la cum poți avea un stil cel puțin la fel de memorabil precum al cântărețelor de pe lista noastră.

 

1. Beyonce

 

Cea mai bine plătită cântăreață din lume, Beyonce, sau cum o numesc milioanele de fani înfocați, Queen B, este cunoscută pentru rochiile strălucitoare pe care le poartă în concerte, dar și pentru stilul ei casual afișat în viața de zi cu zi.  Ținutele ei includ de multe ori culori închise, pălăriile și haine sau accesorii din piele. Un accesoriu pe care l-am observat purtat în numeroase rânduri este geanta sau rucsacul de dimensiuni medii de culoare neagră care o ajută să își păstreze aerul tânăr și jucăuș indiferent de ocazie.

 

Rucsacul 1 | Rucsacul 2 | Rucsacul 3

Sursa poza 1 | Sursa poza 2
 

 

 

 

2. Katy Perry

 

Prima oară când auzi numele ei, te gândești probabil la stilul excentric pe care îl adoptă în videoclipurile ei. Dar în viața de zi cu zi, Katy Perry pare mai degrabă să adopte un stil chic, chiar elegant de multe ori. Rochiile cu forme simple sunt opțiunea ei numărul unu, iar pe acestea le accesorizează cu pantofi eleganți și genți de dimensiuni mici care nu încarcă ținuta și care nu o incomodează în mișcare.

 

Geanta 1 | Geanta 2 | Geanta 3

Sursa poza 1 | Sursa poza 2

 

 

 

3. Jennifer Lopez

 

Una dintre cele mai sexy cântărețe, J. Lo. reușește să își pună corpul în evidență indiferent că merge la evenimente elegante sau pur și simplu iese să își cumpere o cafea. Ținutele ei sunt mereu alese cu grijă și accesorizate pe măsură. Un trend pe care se pare că îl respectă cu sfințenie este cel al genților oversized. Și, să fim sincere, o înțelegem perfect! Orice femeie ocupată are nevoie de o geantă pe care se poate baza că îi va proteja toate lucrurile prețioase, necesare de-a lungul zilei.

 

Geanta 1 | Geanta 2 | Geanta 3

Sursa poza 1 | Sursa poza 2

 

 

 

 

 

4. Shakira

 

O voce de neuitat, Shakira este în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani, timp în care a continuat să lanseze hituri după hituri, dar și să își finiseze stilul. Accente din  perioada în care era încă o adolescentă devenită vedetă peste noapte încă mai rămân în ținutele ei, dar asta fac imaginea ei și mai autentică. Un model de geantă la care apelează în mod frecvent este borseta, care să îi permită să se miște în voie și, cu siguranță, să se simtă ca o adolescentă pe drum spre un festival și nu ca persoana la care merg de fapt oamenii să o asculte în concerte.

 

Geanta 1 | Geanta 2 | Geanta 3

Sursa poza 1 | Sursa poza 2

 

 

 

 

 

5. Taylor Swift

 

Ultima celebritate de pe lista noastră este Taylor Swift, care a cunoscut celebritatea în urmă cu nu foarte mult timp, dar care pare să se bucure din plin de ea. Stilul ei este young, playful și highschool-chic, în concordanță perfectă cu imaginea ei. Gențile de umăr par a-i fi prietene foarte bune, poate pentru că multe dintre acestea au tocmai acest aer relaxat și tânăr.  Abia am început să îi cunoaștem stilul și, deoarece îl îndrăgim mult pe cel actual, cu siguranță îi vom urmări și evoluția în timp.

 

Geanta 1 | Geanta 2 | Geanta 3

Sursa poza 1 | Sursa poza 2