5 genți ideale pentru bărbatul modern
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

5 genți ideale pentru bărbatul modern

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 31.07.2018

Smartphone-ul, laptop-ul, cheile de la mașină  și multe altele sunt obiecte esențiale pentru bărbatul modern. Nu e de mirare că gențile au trecut bariera accesoriilor și au devenit elemente de care cei mai mulți dintre ei nu se mai pot despărți. Astăzi vorbim despre modelele pe care noi considerăm că fiecare bărbat ar trebui să le dețină.


 

1. Servieta

 

Este cel mai formal model de geantă pentru bărbați și totodată cel mai răspândit. Perfectă pentru job, servieta este foarte încăpătoare. Laptopul, agendele, portofelul și telefonul își găsesc locul cu ușurință în ea. Mai mult, acest model are de obicei numeroase buzunare interioare și exterioare ca fiecare obiect păstrat să fie ușor de accesat și totodată protejat. Înfățișarea clasică a servietei se va potrivi perfect cu ținute business rafinate și va susține imaginea de bărbat care nu se sfiește să își asume responsabilitatea la birou.

În poză: Servieta DiAmanti Trapani.


 

 

 

2. Geanta mesager

 

Modelul acesta de geantă este o variantă mai casual a servietei. Cel puțin la fel de practică, geanta mesager are o curea care îți permite să o porți pe umăr și astfel să fii mai liber în mișcare. Totodată, o poți purta la birou fără griji, chiar și atunci când jobul tău îți cere să vii mereu îmbrăcat elegant. Optează pentru un model din piele naturală care va susține greutatea laptopului tău și care, chiar și atunci când este purtată în medii mai casual, îți va da un aer de rafinament.


 

3. Borseta

 

Geanta pentru bărbați cu dimensiunea cea mai mică este borseta. Această dimensiune redusă nu reprezintă însă un dezavantaj. Dacă jobul tău nu presupune să iei laptopul de muncă acasă zilnic, borseta din piele naturală este tipul de geantă de care ai nevoie. Bine compartimentată de cele mai multe ori, ea îți permite să iei cu tine portofelul, cheile și chiar acte importante pe care să le ții protejate. De asemenea, ea îți va oferi multă libertate de mișcare pentru că evident, greutatea ei va fi una redusă și ,datorită curelei cu care vin multe dintre ele, borseta poate fi purtată și pe umăr!

 

4. Rucsacul

 

Dacă ai trecut deja de perioada liceului, probabil a venit vremea să ai un rucsac mai elegant și serios. Un rucsac din piele naturală va arăta bine alături de ținutele tale office-casual, dar va putea funcționa și ca un rucsac de călătorie. Rucsacul este varianta cea mai recomandată de geantă pentru bărbați, dacă zilnic iei cu tine laptopul. Pentru a evita durerile de spate, rucsacul va distribui greutatea lucrurilor tale în mod egal, permițându-ți totodată să îți miști mâinile în voie.

 

 

 

 

5. Geanta de voiaj

 

Fie că obișnuiești să călătorești în interes de serviciu sau pentru propria ta plăcere, sau ai nevoie de o geantă încăpătoare pentru echipamentul tău de fitness, geanta de voiaj pe care o iei cu tine trebuie să îndeplinească o serie de condiții. În primul rând, trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru nevoile tale. Ești genul de bărbat mai degrabă cu un lifestyle minimalist? Alege o geantă de voiaj de dimensiuni mici sau medii. Din contră, dacă îți place să călătorești cu stil și ai nevoie de mai multe opțiuni de haine, alege una de dimensiuni mari. Următorul lucru de care trebuie să ții cont când alegi geanta de voiaj este rezistența. O geantă realizată dintr-un material de calitate slabă înseamnă că riști să rămâi cu mânerele în mână și lucrurile tale împrăștiate pe podeaua aeroportului. De aceea noi te sfătuim să alegi mereu o geantă de voiaj din piele naturală.

În poză: Geanta de voiaj DiAmanti Treviso

Poză via Mădălin Ionescu.

Ultima condiție pe care trebuie să o îndeplinească orice geantă, este să se potrivească cu stilul tău, desigur! Optează pentru modele care îți completează look-ul și care se potrivesc cu ținutele tale preferate - așa te vei asigura că ținutele tale vor fi mereu ‘TU’ până la cele mai mici detalii.