10 genți pentru o garderobă perfectă
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

10 genți pentru o garderobă perfectă

Articol scris de Ioana - Fashion Specialist DiAmanti 07.05.2018

Pentru fiecare ținută există un model de geantă care se va potrivi perfect. Cu siguranță geanta ta office nu va putea fi purtată la o petrecere elegantă, iar cu servieta de piele nu poți merge la o plimbare în parc.

Uite care sunt recomandările noastre în ceea ce privește modelele de genți de care ai nevoie pentru a fi mereu pregătită.

 

1. Geanta de mână

 

Acesta este modelul perfect pentru job. Alege una în culori de bază, care să se potrivească cu orice ținută. În funcție de ce vrei să ții în ea, poți opta pentru dimensiuni mai mari Geanta DiAmanti Imola

sau mai mici. Ia în calcul și înălțimea ta. Cu cât ești mai scundă, cu atât e mai important să alegi o geantă mai mică care să te avantajeze.

Nu e o geantă foarte practică în ceea ce privește transportarea ei, deoarece restricționează mișcarea mâinilor. Te poți orienta spre o geantă de mână care vine echipată cu o curea atașabilă, pentru a o putea ține și pe umăr.

 

2. Plicul de seară

 

Plicul DiAmanti Belladonna

Mic și comod, plicul este ideal pentru o ținută de seară. Alege unul simplu pe care să nu-l folosești doar o dată, așa cum faci cu rochiile elegante. Din păcate nu vei putea să iei cu tine prea multe lucruri în afară de telefon, ruj și portofel, așa că renunță la greutatea-extra.

Plicul de seară compensează prin delicatețea lui. Dacă optezi pentru un model non-conformist, acesta este accesoriul care va transforma ținuta în totalitate și te va pune în evidență.

 

 

3. Geanta de tip poștaș

 

Poate cea mai practică dintre toate, această geantă îți lasă mâinile libere. Cu acest model cumpărăturile sau paharul de cafea to go nu vor mai fi o problema. Poți să te miști liberă și să ai totuși aproape cele necesare.

De cele mai multe ori echipată cu o baretă ajustabilă, ea îți asigură un maximum de confort.

Geanta de tip poștaș nu înseamnă neapărat că poți să te îmbraci doar casual ci îți oferă șansa să te joci cu îmbinarea mai multor stiluri.

 

4. Rucsacul

 

Încăpătoare, confortabile și versatile, rucsacurile îți permit să iei după tine o greutate mai mare decât cea pe care o suportă o geantă normală. Mai mult, cele două barete distribuie egal cantitatea și te eliberează de durerile de spate.

În rucsac vei putea ține tot ce ai nevoie pentru o zi lipsită de probleme. Perfecte pentru laptopuri sau cărți, ele sunt potrivite pentru studenți sau pentru job și nu numai.

Dacă îl alegi cu atenție, vei reuși să-l asortezi cu cele mai multe dintre ținutele tale.

 

5. Geanta Statement

Geanta DiAmanti Editta

 

Cu siguranță aceasta va fi geanta ta preferată. Este accesoriul care te va scoate în evidență și îți va da încredere.

Statement poate însemna o culoare neobișnuită, o formă nonconformistă, un accesoriu metalic neobișnuit, o piele imprimată sau orice altceva te reprezintă pe tine.

O poți purta cu o rochie elegantă de seară sau un outfit casual-cool de zi.

 

6. Plicul de zi

 

Este potrivit doar pentru zilele prin care simți că poți să treci doar cu rujul, telefonul și portofelul la tine. Această geantă nu prea încăpătoare compensează prin simplitatea ei și este cheia unui outfit chic de zi. Îți recomandăm să alegi un plic cu multe buzunare interioare deoarece acestea îți permit să maximizezi dimensiunile lui. Poți opta și pentru un plic cu o curea atașată pe care o poți ține pe încheietură. Modelul acesta este mai practic deoarece permite mâinilor tale să se miște în voie.

 

7. Geanta casual de zi

 

Geanta DiAmanti Antonia

Alege una care se potrivește personalității tale. Ea poate fi orice culoare sau model neobișnuit, dar în același timp suficient de casual ca să o poți purta des și fără griji. Cu influențe sport, această geantă nu este neapărat potrivită pentru job sau o întâlnire importantă. Încearcă să găsești una versatilă care se asortează la diverse ținute de zi și se potrivește cu orice sezon. Probabil una încăpătoare este mai bună dacă plănuiești să nu o schimbi întreaga zi. Totodată, o curea reglabilă care să-ți permită să o porți și pe umăr dar și ca pe o geantă de tip poștaș completează acest accesoriu.

 

8. Servieta

Servieta DiAmanti Monza

 

Perfectă pentru ținute office, servieta este foarte încăpătoare. Poți să îți iei laptopul, agendele și tot ce ai nevoie pentru o zi reușită la job. Alege un model simplu și o culoare de bază, deoarece cu

siguranță acesta este un accesoriu pe care îl vei avea aproape zilnic cu tine. O servietă simplă și elegantă va inspira profesionalism și-ți va da încredere în propriile forțe. Când o alegi, trebuie să fii atentă în primul rând la rezistență și calitate. Un defect apărut peste zi nu se potrivește prea bine cu o întâlnire de afaceri.

 

9. Geanta de voiaj

 

Modelul acesta îți va veni în ajutor atunci când vei pleca în vacanță. Din nou,

recomandarea nostră este să optezi pentru una cu multe compartimente

pentru a-ți putea separa de exemplu hainele de cosmetice. Asigură-te ca este suficient de încăpătoare și că o vei putea lua și într-un city-break de weekend,

dar și într-o săptămână de vis în Paris. În sfârșit nu vei mai fi nevoită să alegi între hainele pe care vrei să le ai cu tine. Nu e neapărat comod să călătorești cu mult bagaj, așa că rezumă-te la o singură geantă de acest fel. În sfârșit nu vei mai fi nevoită să alegi între hainele pe care vrei să le ai cu tine.

 

10. Geanta de piele

 

Un must-have pentru orice femeie, geanta de piele inspiră rafinament și eleganță prin calitatea ei. Este cel mai rezistent material pentru care poți opta ceea ce îți garantează că este o investiție care merită făcută. O geantă de piele este potrivită pentru ce ocazie și una dintre puținele care îți permit să o porți aproape zilnic fară a deveni plictisitoare sau a se demoda. Din contră, pielea este un material care odată cu trecerea timpului își schimbă textura și devine tot mai deosebită.

 

Dacă nu ai încă toate modelele în colecție, te invităm să arunci o privire pe site-ul nostru. Iar dacă le ai deja pe toate, ‘prea multe genți’ este o frază care nu există în vocabularul nostru și probabil nici în al tău.