Mini-ghidul iubitoarei de rucsacuri
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Mini-ghidul iubitoarei de rucsacuri

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 17.08.2018

Sezonul back-to-school se apropie, iar asta nu înseamnă altceva decât că rucsacul revine în trenduri. Rucsacurile sunt din nou un accesoriu must-have, chiar dacă poate ai terminat deja cu școala cu ani în urmă. Fie că mergi la birou, sau la o plimbare relaxantă, rucsacul e alternativa perfectă și mai practică la geanta clasică. Continuă să citești mini-ghidul nostru pentru a descoperi ce model de rucsac a fost făcut pentru tine.

 

1. Rucsacul ‘luxury’ de piele

 

 

Cu finisaje elegante, rucsacul luxury de piele este modelul la care apelezi în zilele în care te simți extra-glam, iar fashionista din tine descoperă cel mai stylish outfit al săptămânii. Rafinat, acest model este nelipsit din colecțiile marilor case de modă și garderoba vedetelor internaționale. Culoarea îți recomandăm să fie una temperată, deoarece îți dorești să păstrezi acest accesoriu ca pe unul versatil, ce emană delicatețe într-un mod subtil, dar de efect.

 

Sursa poza 

Rucsacul 1 

Rucsacul 2 

 

 

 

 

 

2. Mini-rucsacul

 

Dacă rucsacul obișnuit ți se pare comod, îl vei adora pe cel de dimensiuni reduse. Perfect pentru zile în care vrei să te simți liberă, modelul acesta este atât de ușor încât vei uita că îl porți, însă el va continua fără probleme să îți protejeze lucrurile. Fun și cu un aer jucăuș, mini-rucsacul va deveni imediat accesoriul tău ‘to-go’ dacă ești o fire libertină care se bucură de fiecare moment.

 

Rucsacul 1

 

Rucsacul 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Rucsacul plin de personalitate

 

 

Acesta este modelul care îți dă ocazia să îți exprimi stilul personal prin accesorii statement. Singurul sfat pe care ți-l putem da în ceea ce privește alegerea lui este: Go Wild! De la design-uri la culori excentrice, un astfel de rucsac te va scoate din anonimat și va atrage toate privirile asupra ta. Chiar și o ținută simplă va primi un aer super-fun, dacă reușești să alegi modelul perfect pentru tine.

 

Rucsacul 1 

 

Rucsacul 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Rucsacul pentru călătorie


Oricine are nevoie de un rucsac rezistent, care să-i poarte lucrurile în siguranță în toate aventurile. Pentru city-breaks și excursii neplanificate, un rucsac din piele naturală încăpător îți va fi prietenul cel mai bun. Ia cu tine esențialul și încă puțin și distrează-te în toate orașele și țările în care te poartă spiritul de aventurieră.

 

Rucsacul 1 

 

Rucsacul 2

 

 

 

 

 

 

Acestea sunt pentru noi, modelele de rucsacuri fără de care stilul nu ne-ar fi la fel. Sperăm că acest mini-ghid te-a inspirat și pe tine pentru următoarea achiziție de rucsacuri și că te va ajuta să-ți descoperi  ‘rucsacul pereche’.