Mini-ghid pentru alegerea rucsacului și genții de laptop
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Mini-ghid pentru alegerea rucsacului și genții de laptop

Articol scris de Ioana - Fashion Specialist DiAmanti 03.12.2018

Cabluri încurcate, ecrane zgâriate și lucruri prea greu de găsit într-o geantă dezorganizată -  gadget-urile tale merită un tratament mult mai bun, iar primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a te asigura că laptopul tău e în siguranță este să achiziționezi un rucsac de laptop sau o geanta din piele naturală pentru laptop. Majoritatea accesoriilor de acest fel sunt rigide ca aspect și nu se potrivesc cu ținutele profesionale și elegante de la birou.

 

Soluția este, desigur, să alegi un model de rucsac laptop cu un aspect rafinat, dar și de o calitate superioară. Am realizat pentru tine o selecție cu cele mai îndrăgite genți și rucsacuri din piele naturală pentru laptop, recomandate de clienți mulțumiți DiAmanti.

 

FASHION IS MY MIDDLE NAME

1. Geanta Office din piele naturală Diamanti Savona

 

 

Realizată pentru laptop-uri de 14”, geanta DiAmanti Savona are aspectul perfect pentru orice outfit office elegant. Cu trei compartimente încăpătoare, acest model îți va permite să păstrezi separat laptopul, documentele, și celelalte lucruri necesare peste zi. Echipată cu o curea detașabilă, poate fi purtată pe umăr, dar și ca geantă de mână datorită mânerelor. Dacă ești o fashionistă convinsă în căutarea genții de laptop ideale, acesta este modelul pentru tine.

 

PRACTICAL ABOVE ALL

2. Rucsacul unisex din piele naturală DiAmanti Rovereto

 

 

Perfect pentru un laptop de 14 inch, acest rucsac are și spații potrivite pentru a-ți pastra în siguranță accesoriile laptopului. Rucsacul are un compartiment mare pentru laptop, un compartiment mic pentru accesorii și un buzunar exterior, cu fermoar vertical. Comod și elegant, acesta este recomandarea noastră persoanele care transportă zilnic laptop-ul și prin urmare, au nevoie de cea mai practică variantă.

 

VINTAGE IS TIMELESS

3. Geanta office unisex din piele naturală DiAmanti Matteo

 

 

Punctul forte al modelului DiAmanti Matteo este aspectul rafinat, vintage. Atenția acordată pielii naturale se resimte în textura unică și în calitatea superioară a produsului. Prevăzută cu o curea detașabilă, geanta poate fi purtată și crossbody pentru un plus de confort. Este realizat pentru laptop-uri de 14 inch. La interior are un compartiment mare, 4 buzunare, iar la exterior un buzunar cu scai în fața și unul cu fermoar în spate. Alege pentru geanta din piele naturală DiAmanti Matteo dacă stilul tău este business și vintage-inspired.

 

ALWAYS ON THE RUN

4. Geanta office din piele naturală DiAmanti Benevento

 

 

Acest model are dimensiunea ideală pentru un laptop de 15 inch și o compartimentare care să îți permită să separi laptopul de documente și alte lucruri importante. Cureaua de umăr este reglabilă și se adaptează preferințelor personale. De asemenea, dacă obișnuiești să călătorești mult, iar laptopul nu rămâne niciodată acasă, geanta are o baretă pentru prinderea de manerul troller-ului.

 

Sperăm că recomandările noastre te-au ajutat să descoperi modelul de rucsac sau geanta de laptop din piele naturală care răspunde tuturor nevoilor tale. Dacă nu te-ai regăsit în nici o descriere însă, poți explora pe cont propriu întreaga colecție de genți și rucsacuri pentru laptop DiAmanti, și cu siguranță vei găsi acel model special creat pentru tine!