Tendinte genți în moda masculină Toamnă/Iarna 2018
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Tendinte genți în moda masculină Toamnă/Iarna 2018

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 03.10.2018

 

Cu toate că uneori te descurci doar cu ajutorul buzunarelor și al portofelului, de cele mai multe ori ai nevoie și de o servietă, o geantă mesager sau un rucsac. Iar pentru călătorii cu stil, geanta de voiaj e un must.

Odată cu venirea sezonului rece trebuie să îți reîmprospătezi și garderoba, așa că e momentul perfect să îți analizezi accesoriile și să îți întregești colecția pentru a fi pregătit în orice situație.  Iar pentru a fi sigur că faci alegerea perfectă, am analizat trendurile sezonului și am realizat pentru tine o listă cu cele mai dorite genți de bărbați ale anotimpului.

 

1. Geanta mesager este cu siguranță accesoriul favorit al bărbaților anul acesta. Desigur că există și modele mai practice, dar acesta este singurul care îți permite să te strecori printre oameni la metrou sau în drum spre cafeneaua ta preferată. Când alegi geanta mesager trebuie să fii atent mai ales la dimensiune. Una prea mică nu-ți va fi utilă, deoarece nu vei putea transporta cele necesare pentru zile la birou, iar una prea mare te poate face să arăți ca un elev de școală primară cu prea multe cărți după el. Evită logo-urile sau accesoriile metalice de mari dimensiune dacă vrei să ai geanta mesager alături pentru mult timp, căci acest tip de detalii se uzează cel mai repede. Mergi pe un model clasic pentru un look rafinat, dar young.

 

 


2. Servieta rămâne și sezonul acesta un accesoriu de bază pentru bărbatul de carieră. Realizate din piele naturală, bine compartimentate și cu finisaje elegante, servietele de sezonul acesta au culori și forme simple, care le transformă în accesorii versatile. Nuanțele de maro și negru vor fi mereu potrivite pentru costumele business. Este un model clasic, ideal pentru bărbații care au un stil distins mai presus de orice.

3. Geanta de voiaj își păstrează locul în top-ul tendințelor de accesorii. Și cum ar putea să îl părăsească? Majoritatea dintre noi călătorim cel puțin de câteva ori pe an, iar atunci când o facem vrem să ne păstrăm stilul intact așa că avem nevoie de spațiu pentru toate ținutele de vacanță. O geantă de voiaj de calitate, realizată din piele naturală, nu doar că îți protejează lucrurile, dar te va și diferenția ca stil de ceilalți călători. Pentru călătorii scurte există și genți de voiaj de dimensiuni mai mici, pe care le poți folosi chiar și pentru zile obișnuite în care nu ajungi acasă prea devreme și ai nevoie de mai mult decât strictul necesar cu tine, ca de exemplu hainele de sală.

 4. Borseta sau orice tip de geantă de dimensiuni reduse îți poate veni în ajutor pentru ieșirile în oraș, sau plimbări, când nu este necesar să iei prea multe lucruri după tine. Așa cum au prezentat casele de modă, borsetele elegante pot întregi o ținută clasică și se pot dovedi foarte practice. Pentru drumuri scurte până la bancă, borseta este ideală deoarece îți va permite să ai cu tine diverse acte, portofelul, fără a fi incomodă.  
 
5. Rucsacul, cel mai young și practic accesoriu, a cucerit din nou fashion show-urile. Modelele care au ieșit în evidență au fost, mai ales, cele supradimensionate, din piele naturală sau alte materiale clasice, care să se potrivească atât cu un costum office cât și cu o ținută mai casual de weekend. În funcție de nevoile tale, poți opta pentru un rucsac de laptop, care să îți protejeze gadget-urile, sau un model cât mai încăpător, atunci când pleci în excursii scurte și dorești să călătorești cât mai light posibil. 
 
 
6. Portofelul, poate mai puțin arătat  în timpul fashion showurilor, este cu siguranță cel mai important accesoriu din garderoba oricărui bărbat. Se distinge prin culorile clasice și formele simple, care îl fac ușor de purtat și asortat la orice ținută.  Dar, mai important decât orice altceva este că în portofel trebuie să îți poți ține în siguranță banii, cardul, buletinul, iar toate acestea trebuie să fie simplu de accesat. Un portofel bine compartimentat te va scăpa de mult timp pierdut căutând mărunțiș. Alege un portofel din piele naturală care să-ți dea un aer distins atunci când îl scoți din buzunarul de la piept sau din geantă.
 

Acestea sunt trendurile în materie de genți pentru bărbați pentru sezonul toamnă/iarnă 2018. Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta să îți păstrezi stilul impecabil și în anotimpul rece.