4 tendințe în moda genților pentru bărbați primăvară/vară 2019
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

4 tendințe în moda genților pentru bărbați primăvară/vară 2019

Articol scris de Alexandru Toma - Men's Fashion Editor 28.01.2019

Moda anului 2019 pentru bărbați este dominată de o dorință de reîntoarcere la stilul clasic, linii fine, costume în culori elegante și rafinament. În alte cuvinte, 2019 se anunță a fi anul gentlemanilor. De cămăși și sacouri probabil nu duci lipsă, așa că e momentul să îți analizezi accesoriile. Atenția la detalii este, până la urmă, una dintre trăsăturile care definesc un adevărat gentleman. 

 
Mai jos am scris câte ceva despre colecțiile Spring/Summer 2019 pe care le-am remarcat și gențile din piele naturală pentru bărbați ce au ieșit în evidență.
 

1. Geanta de voiaj

 
 
Geanta pentru bărbați a sezonului este geanta de voiaj sau duffel bag. Am observat-o cam în toate colecțiile, sub diferite forme și culori, dar varianta pe care o prefer este cea în culori clasice și ușor de purtat în călătorii sau la sală. 

La Hermes, această geantă din piele naturală devine accesoriul central, în lipsa celorlalte. Ținutele relaxate pentru zboruri cu avionul sunt completate de geanta de voiaj cu un aer rafinat. 

În colecția Ralph Laurent se alege o variantă mai sport de a o purta. Cu teniși și jachetă scurtă, geanta duffel devine geanta de mers la sală.
 
Recomandările mele:
1. Geanta de voiaj din piele naturala DiAmanti Treviso Cuoio 
2. Geanta de voiaj din piele naturala DiAmanti Pompei Marrone
 

2. Geanta tip borseta

 
Borseta clasică, cu mâner scurt și curea de umăr și-a făcut apariția în colecția BOSS. Ea a completat ținute monocromatice, de gentleman ieșit la o cafenea sau ținute de vacanță, vaporoase și gata să înfrunte căldura cu un aer relaxat. Boss este o casă de modă ce definește de zeci de ani ce înseamnă eleganța pentru bărbați, iar apariția acestui model de geantă în colecția lor nu înseamnă altceva decât că este vremea să adaugi ținutelor din sezonul următor o borsetă din piele naturală practică.
 
Borseta a fost accesoriul principal și la prezentarea casei de modă Prada, de data aceasta în varianta purtată pe umăr, păstrând gama de culori reprezentativă pentru eleganța masculină.
 
Recomandările noastre:
1. Borseta barbati din piele naturala DiAmanti Marcello Nero
2. Borseta barbati din piele naturala DiAmanti Piccola Blu Scuro
 

3. Servieta modernă

 
În sezonul eleganței, servieta clasică a fost reinventată, păstrând doar liniile clasice caracteristice acestui tip de geantă pentru bărbați. În colecția Berluti, servietele din piele naturală au primit propriile accesorii, care le-au ridicat la rang de piese centrale ale ținutelor.
 
În primăvara/vara 2019 trebuie să ai acest accesoriu pentru zilele la birou, întâlnirile oficiale și toate evenimentele business la care vrei să îți prezinți și scoți în evidență latura elegantă, serioasă, dar și creativă.
 
Recomandările noastre:
1. Geanta office pentru laptop 15" si documente din piele naturala safiano Tivoli Blu Scuro
2. Geanta office pentru laptop 14" si documente din piele naturala DiAmanti Matteo Cuoio
 
 

4. Geanta de umăr

 
Geanta de umăr pentru bărbați a fost opțiunea cea mai casual a sezonului. Cu aerul său relaxat și tânăr, geanta aceasta este recomandată pentru zilele destinse la birou și plimbările de duminică alături de iubita ta. Pentru look-uri dandy, cu aspect îngrijit, dar și un aer de nepăsare (strict aparentă), geanta de umăr din piele naturală poate fi aliatul numărul unu, la care să apelezi fără griji.
 
Am remarcat prezența acestui model în colecția Armani, încadrat într-o ținută cool și practică. 
 
Recomandările noastre:
1. Geanta barbati din piele naturala DiAmanti Livorno Marrone
2. Geanta office pentru laptop 15" si documente din piele naturala safiano DiAmanti Benevento Nero
 
 
Pentru fiecare ținută și în funcție de stilul acesteia va trebui să pregătești anul acesta colecția de accesorii, cu accentul pe colecția de genți din piele naturală pentru bărbați, care îți vor da un plus de eleganță, și care, mai ales te vor ajuta să fii cu mult mai practic.