Tendințe în lumea genților în sezonul toamnă-iarnă 2019
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Tendințe în lumea genților în sezonul toamnă-iarnă 2019

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 09.10.2019

Odată cu noul sezon a venit și vremea unui fashion update. 

Fiecare componentă a outfit-ului tău este importantă, iar multe detalii îți pot schimba radical look-ul. Astfel, am selectat pentru tine cele mai importante trenduri din lumea colecțiilor de genți ale sezonul toamnă-iarna 2019/2020.

Citește în continuare și află care sunt trendurile în materie de genți din piele naturală pentru noul sezon. Inspiră-te din selecția de  genți clasice, minimaliste sau cu print-uri și culori îndrăznețe.

Bonus: Vezi cum poți să te bucuri de stilul glam de la prezentările de modă, dar on-a-budget, cu gențile DiAmanti.

 

1. Geanta cu textură tip piele de crocodil

geantă textură crocodil Miu Miu

Cu siguranță cel mai popular stil al sezonului este print-ul tip crocodil. Poșetele simple, cu design “cuminte” au fost reinventate datorită acestui print curajos și totuși consacrat, potrivit oricărei vârste și oricărui stil. 

Revenirea acestui trend este o asigurare că investiția într-o geantă cu print crocodil se va dovedi actuală chiar și peste câțiva ani, nu doar în sezonul acesta. Așa că, daca vrei să adaugi colecției tale de genți doar încă un astfel de accesoriu, recomandarea noastră este să optezi pentru textura tip crocodil.

Recomandarea noastră: Geanta din piele naturală DiAmanti Michele 

Geanta din piele naturală DiAmanti Michele

2. Geanta cu baretă tip lanț

geantă lanț Celine

Mereu elegantă, bareta tip lanț adaugă zilelor ploioase de toamnă puțină strălucire. Acesta este primul motiv pentru care, cu siguranță, o geantă din piele naturală cu lanț ți se potrivește. 

Iar dacă tot nu ești convinsă, lasă-te inspirată de casele de modă consacrate precum Celine, care au optat pentru poșetele cu baretă tip lanț pentru a completa ținutele în culori reci ale noului sezon și a le da un aer feminin, chiar și celor de inspirație sport.

Recomandarea noastră: Geanta din piele naturală DiAmanti Minoa

Geanta din piele naturală DiAmanti Minoa

3. Snake print

geantă snake Givenchy

Unul dintre trendurile noastre favorite, și al caselor de modă, rămâne print-ul tip piele de șarpe. Extravagant, fun și mereu acolo pentru a-ți da un aer de bad girl, snake print-ul este un favorit al sezonului rece.

Cu o asemenea geantă îți garantăm că nu vei mai avea niciodată ținute monotone. Optează pentru variante de print clasic pentru ținute lady-like sau print colorat pentru extra priviri furate.

Recomandarea noastră: Geanta din piele naturală DiAmanti Asti 

 Geanta din piele naturală DiAmanti Asti

4. Piele naturală cu aspect matlasat

geantă matlasată Louis Vuitton

Cum să nu dai greș niciodată? Cu o geantă din piele naturală cu aspect matlasat. De ce? Pentru că eleganța ei clasică nu se va demoda niciodată, după cum demonstrează și apariția acestui model pe catwalk-urile sezonului.

Poartă geanta pe umăr, la ieșiri în oraș sau alege varianta de mână care să îți fie alături zilnic la birou. Indiferent ce alegi, ea ți se va potrivi perfect dacă ai un stil chic și feminin.

Recomandarea noastră: Geanta din piele naturală DiAmanti Lora

 Geanta din piele naturală DiAmanti Lora

5. Minimalist

geantă minimalistă Loewe

Moda nu este mereu sinonimă cu extravaganța. De aceea, printre nuanțe, forme și culori neobișnuite, în colecțiile de modă și-au găsit locul și gențile minimaliste din piele naturală.

Minimalismul nu înseamnă abandonarea totală a dorinței de a atrage priviri, ci doar a transforma simplitatea în feminitate și eleganță. O geantă de acest tip te va ajuta să ai ținute care să te facă să te simți confortabil și îți va da un aer clasic, fermecător.

Recomandarea noastră: Geanta din piele naturală DiAmanti Montserrat

Geanta din piele naturală DiAmanti Montserrat

6. Culori neon

geantă neon Versace

A little color never hurt nobody, and neither did lots of it. Drept dovadă, chiar și în sezonul acesta sobru, culorile neon rămân printre favorite. Pentru personalități fun, care depășesc tiparele și care își exprimă personalitatea printr-un stil original, o geantă din piele naturală într-o culoare neon este un must-have.

Galben, roz, albastru sau portocaliu, nuanțele aprinse vor colora chiar și cele mai înnorate momente ale toamnei sau iernii.

Recomandarea noastră: Geanta din piele naturală DiAmanti Luisa

Geanta din piele naturală DiAmanti Luisa

Dacă și tu te-ai îndrăgostit de noile trenduri și abia aștepți să le încerci pe toate, descoperă în colecția DiAmanti cele peste 1000 de modele de genți disponibile care te așteaptă să le îndrăgești.