Toamna se numără... gențile
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Toamna se numără... gențile

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 13.09.2019

Începutul toamnei, de cele mai multe ori, este asociat cu întoarcerea la școală sau muncă. Drept urmare ne-am gândit la o metodă de eficientizare a garderobei tale care va simplifica trecerea către zilele pline și încărcate. 

Organizarea genților din piele naturală este o variantă practică atunci când ești pe fugă sau nu te simți inspirată în alegerea outfit-ului. Astfel, în acest articol îți propunem mai multe soluții practice de utilizare a genților. Este important să te simți tu însăți, dar în același timp să te asiguri că geanta pe care alegi să o porți este cea mai potrivită pentru rutina acelei zile.

 

Recomandările noastre din selecția DiAmanti:

 

Geantă de mână și de umăr

 

Dacă ești super implicată atât în planul profesional cât și în cel social, atunci sigur după muncă te vei întâlni cu prietenele la o cafea sau o petrecere spontană. O geantă de mână, pe care o poți purta și pe umăr te va scoate din încurcătură. Geanta DiAmanti Amelia este o opțiune perfectă pentru astfel de situații, în care ai nevoie de just a bit more glam. 

 

Geanta din piele naturală DiAmanti Amelia
 

Geanta de laptop și documente

 

Iar dacă tot am vorbit despre ocazii care cer o geantă de umăr, aici putem asorta geanta de laptop și documente, vitală celor care depind în mare parte a zilei de accesul la computer. Am ales geanta DiAmanti Savona care te va ajuta să îți menții în ordine documentele și restul accesoriilor de care ai nevoie pe timpul zilei. 


geanta din piele naturală DiAmanti Savona

 

Geanta office

 

Însă știm că suntem diferiți, iar o soluție nu este universal valabilă, fapt ce se adeverește și în alegerile zilnice care ne conturează stilul. De aceea, ”s-a născut” geanta office pentru cele cărora nu le-ar fi comod să poarte două genți. Ea poate lua mai multe forme și dimensiuni. De exemplu, geanta DiAmanti Atessa oferă un spațiu generos pentru păstrarea întregului arsenal de obiecte care sunt mereu cu tine, ajutându-te să faci față evenimentelor de peste zi. O astfel de geantă este potrivită unei femei care își cunoaște nevoile, dar și job-ul, întotdeauna organizată și focusată pe ceea ce trebuie să facă. 

 

geanta din piele naturală DiAmanti Atessa
 

Borseta

 

Pentru zilele în care simți nevoia să adopți un look relaxat și să ai acces rapid la toate lucrurile (telefon, chei, make-up), borseta DiAmanti Aprilia îți poate fi de mare ajutor. Datorită faptului că este croită din piele naturală, cu un design minimal ea devine accesoriul potrivit atât pentru ținutele boho-chic, cât și pentru casual sau chiar clasice with a twist. Ea poate fi salvarea atunci când nu mai ai idei în ceea ce privește un outfit cool.

 

borseta din piele naturală DiAmanti Aprilia

 

Astfel, vei fi pregătită pentru orice tip de zi, fie că îți dorești să fii elegantă ori sporty cu o notă chic, gențile tale te vor ajuta în conturarea ținutei și de ce nu, îți pot schimba și starea de spirit atunci când simți că lucrurile nu merg așa cum ți-ai imaginat.