Trenduri Primăvara 2019: Ce genți din sezonul trecut vom purta și în sezonul acesta?
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult.

Trenduri Primăvara 2019: Ce genți din sezonul trecut vom purta și în sezonul acesta?

Articol scris de Maria Stanca - Fashion Editor 25.02.2019

Iarna este pe final, dar ținutele și accesoriile de care ne-am îndrăgostit de-a lungul sezonului ne-au rămas în suflet. Iar pe cele mai iubite dintre ele deja ne-am gândit cum să le adaptăm și noului anotimp și noilor trenduri.

 

Desigur, dintre toate accesoriile, gențile din piele naturală sunt cele pe care le-am îndrăgit cel mai mult. Am scris pentru tine astăzi despre poșetele care ne-au fost cel mai de ajutor, care ne-au completat look-urile și ne-au ajutat să strălucim în toate împrejurările.

 

1. Geanta din piele naturală DiAmanti Verona

Probabil toate ne dorim o geanta încăpătoare, rezistentă, pe care să o purtăm zilnic la birou, după birou și chiar și în weekend uneori. E geanta din piele naturală de zi cu zi în care ai reușit să ascunzi o trusă de machiaj, umbrela și câteva agende. Poate că nu e cea mai organizată geanta din garderobă, dar cu siguranță e favorita.

Prima dintre gențile din piele naturală de care nu ne vom  despărți prea curând este DiAmanti Verona. Cu aspectul elegant, și interiorul încăpător, ea este geanta favorită pentru zilele obișnuite la birou.

 

2. Geanta office din piele naturală DiAmanti Savona

 

Unele zile la birou cer însă mai multă eleganță. În asemenea momente preferăm versiunea de servietă pentru femei. De multe ori ea poate să îți dea mai multă încredere în ținuta ta și altfel mai multă încredere în sine, pentru întâlniri oficiale de succes. O servietă trebuie în primul rând să fie bine compartimentată, pentru a ne permite să ținem separat lucrurile personale de documente sau laptop.

De aceea, pentru toate situațiile de acest fel, noi am ales geanta office din piele naturală DiAmanti Savona, varianta roșie, deoarece iubim să avem o pată de culoare chiar și atunci când ținutele sunt mai sobre.

 

3. Geanta tip plic din piele naturală DiAmanti Allegra

La petrecerile de Crăciun, Anul Nou și Valentine’s Day, dar și pentru ieșirile în club, am preferat gențile tip plic, cu aspect simplu, care să ne completeze subtil ținutele de seară mai mult sau mai puțin elegante. Desigur, geanta aceasta de seară a fost nevoie să ne permită să avem cu noi mai mult decât un telefon.

De aceea am optat pentru geanta din piele naturală tip plic DiAmanti Allegra care a devenit aliatul principal la evenimentele de seară. Cu aspectul minimalist și interiorul încăpător, ea ne-a fost alături la nenumărate petreceri și va continua să fie.

 

4. Geanta din piele naturală DiAmanti Cesena

Desigur, în afară de gențile pentru birou sau ocazii speciale, am avut nevoie și de o geantă casual, dar suficient de elegantă încât să o putem purta la ieșirile pe timp de zi sau în bistro-urile chic unde ne luam masa.

Așa am ajuns să ne îndrăgostim de geanta din piele naturală DiAmanti Cesena care ne-a fost alături mai ales la plimbările din weekend și ieșirile la cina din timpul săptămânii. Ea poate fi purtată cu la fel de mult succes alături de pantofi cu stiletto și rochii midi, dar și cu jeans și cizme cu talpă joasă. Așa că urmează să o purtăm cu siguranță în tot restul anului cu la fel de mult entuziasm.

 

5. Geanta din piele naturală DiAmanti Capri

Pentru evenimentele elegante, dar nu precum cele de seară, am avut nevoie de o geantă de dimensiuni medii pe care să o asortăm la rochiile de cocktail. Fie că a fost vorba de aniversări sau zile de naștere, sau o ieșire cu fetele în cel mai cool new place in town, am avut mereu un accesoriu pe care să ne bazăm.

Geanta din piele naturală DiAmanti Capri a fost exact accesoriul de care am avut nevoie. Cu bareta tip lanț și sistemul de închidere de culoare aurie, am reușit mereu să avem unul dintre cele mai admirate accesorii alături.

 

6. Geanta din piele naturală DiAmanti Emilia

Uneori zilele la birou sunt suficient de relaxate încât să nu fim nevoie să avem multe lucruri cu noi. Agenda, portofelul și rujul favorit ne-au fost suficiente, astfel încât, pentru zilele acestea, dar și momentele când geanta de zi cu zi nu se potrivea cu outfitul purtat, am optat tot pentru o geanta office, dar de data aceasta, una de dimensiuni mai mici.

Geanta din piele naturală DiAmanti Emilia, în culori uneori mai îndrăznețe, alteori culori de bază, ne-a ajutat să rămânem practice, dar în tendințe. Cu linii simple, ea este ușor de asortat cu orice palton, sacou sau rochie, și chiar și cu o geacă de piele elegantă.

 

7. Geanta din piele naturală DiAmanti Nicci

O geantă de umăr poate da un aer young și playful chiar și unei ținute mai conservatoare. Mai mult, ea este foarte practică, confortabil de purtat și tocmai de aceea am considerat esențial pentru noi, dar și pentru orice altă femeie să dețină una.

În sezonul ce se încheie, am optat mai ales pentru modelul de geantă de umăr din piele naturală DiAmanti Nicci cu aspectul ei relaxat și nu am fost niciodată dezamăgite. În final, o geantă de umăr bine aleasă poate să completeze mai multe ținute decât toate celelalte tipuri de genți menționate anterior.

 

Acestea sunt gențile pe care le-am purtat în perioada toamnă-iarnă 2018/2019 și pe care vom continua să le lăsăm să ne inspire și în sezonul primăvară-vară 2019. Rămâi în trenduri alături de noi și bucură-te de colecția de genți DiAmanti pe care o îmbogățim constant, ca tu să fii mereu cea mai strălucitoare prezență, indiferent de situație.