Returnari

DiAmanti va garanteaza livrarea oricarei expeditii in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei cu exceptia zilelor de sambata si duminica, a sarbatorilor legale si a zilelor nebancare, in care nu se fac livrari. Totodata, DiAmanti are grija ca livrarea sa fie facuta in siguranta maxima, rapida si direct la adresa indicata de client, produsele fiind asigurate pe durata transportului, pana la momentul livrarii. Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri.

Livrarea produselor se face de luni pana vineri in intervalul 09.00-18.00 si, din acest motiv, va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi in acest interval de timp (serviciu, acasa, etc.). Livrarea produselor DiAmanti este gratuita, fara costuri sau taxe suplimentare. In caz de nemultumiri fata de serviciile de livrare ale firmei de livrari partenere contactati-ne la office@diamanti.ro. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care DiAmanti nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

Clientul nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii.

Toate produsele livrate sunt ambalate in cutii si vor fi insotite de certificate de garantie si factura fiscala. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare in valoare de 15 de lei vor fi suportate de catre client. Returnarea produselor se face obligatoriu dupa notificarea pe email office@diamanti.ro. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste clauze se aplica conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre DiAmanti. Nu se pot returna produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientilor.

Procedura de retur:

- trimiteti email la adresa office@diamanti.ro care sa contina numarul comenzii, nume si prenume, numar telefon, adresa de la care poate fi ridicat coletul care sa contina produsul(/ele) in starea identica in care au fost primite, contul IBAN in RON si banca la care este acesta deschis;

- ulterior notificarii (maxim doua zile lucratoare), un curier va ridica de la adresa specificata coletul si-l va livra la sediul nostru;

- ulterior inspectiei produselor, va vom transfera in cont valoarea acestora, exceptand cheltuielile de retur in valoare de 15 de lei;

- daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Genti din piele, posete din piele, genti office si serviete din piele, genti dama si genti pentru barbati, lucrate in Italia.
© 2014-2015 united gold and art distribution srl cui RO30413327 j40/7975/2012 capital social 200 lei sediu social str. Laptari Tei nr. 16 sector 2 Bucuresti RO89RNCB0297128252840001